Loungeset
loungeset online

Loungeset

Loungeset
loungeset outdoorinstyle

Voor uw loungeset bent U op deze site op het juiste adres.

Online vindt U bij ons uw design loungeset en een ruime keuze  aan exclusieve tuinmeubelen. We hebben een klassiek maar ook modern assortiment.

Voor uw loungeset en tuinsets moet U bij OutdoorinStyle zijn! Kom kijken in onze showroom. We hebben vele aanbiedingen en hebben hoge kortingen op de site. U kunt uw loungeset online bestellen bij Outdoorinstyle.nl

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen voor de loungeset, zoals speciale buitenstoffen  (o.a. Sunbrella en Spuncrylic), buitenleder, weerbestendige kunststof rotan, powder coated aluminium frames, quick dry foam, roestvrij staal (RVS) en textilene. U krijgt op de loungesets een garantie van 2 jaar en bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België.

U kunt bij ons kiezen diverse materialen en kleuren.  Wij kunnen veelal leveren uit voorraad, ook worden de tuinmeubelen op bestelling gemaakt, zodat u uw tuinset, en loungeset kunt samenstellen.

Voor de mooiste  tuinsets, ligbedden en loungesets, kijk op www.outdoorinstyle.nl

OutdoorinStyle is een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om de tuinmeubelen te bekijken in onze showroom. We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar U wilt zeker zijn van het product, vandaar dat we een showroom hebben in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag van harte welkom bent. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak
op een andere dag inplannen.

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we
direct met U hiervoor een oplossing te creëren. Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via: Mail: info@outdoorinstyle.nl en/of Tel: 0031 (0)135288607.