Buitenmeubelen kopen
buitenmeubelen

Buitenmeubelen kopenBuitenmeubelen kopen is de website waar U slaagt voor alle soorten design tuinmeubelen. Zowel moderne als klassieke designs. Voor loungesets, tuinsets en ligbedden bent U hier op het juiste adres!

Bij buitenmeubelen kopen vindt u een ruime keuze  aan exclusieve tuinmeubelen. Loungeset koopt via de online webshop. 


buitenmeubelen kopen is de manier om uw buitenmeubelen te vinden. We hebben een klassiek maar ook modern assortiment. loungeset kopen tuin en tuinsets moet u bij OutdoorinStyle zijn! Kom kijken in onze showroom. We hebben vele aanbiedingen en hebben hoge kortingen op de site.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zoals speciale buitenstoffen  (o.a.
Sunbrella en Spuncrylic), buitenleder, weerbestendige kunststof rotan, powder
coated aluminium frames, quick dry foam, roestvrij staal (RVS) en textilene.
U krijgt op de loungesets een garantie van 2 jaar en bovendien bezorgen wij
gratis in Nederland en België.

U kunt bij ons kiezen diverse materialen en kleuren. loungeset kopen is eenvoudig Mocht u een vrijblijvende offerte op maat willen, vraagt u het ons dan. U kunt ook dingen combineren uit onze
collectie en als u een aanpassing wilt, is dat ook geen probleem, mits het mogelijk is. Wij kunnen veelal leveren uit voorraad, ook worden de tuinmeubelen op bestelling gemaakt, zodat u uw tuinset kunt samenstellen.

Bij ons kunt u vertrouwd online uw bestelling plaatsen en wij hanteren een privacy policy  ten aanzien van onze klanten. Wij leveren wereldwijd onze exclusieve tuinmeubelen, vraag naar onze speciale verzendservice.

OutdoorinStyle is een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om de tuinmeubelen te bekijken in onze showroom. We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar U wilt zeker zijn van het product, vandaar dat we een showroom hebben in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag van harte welkom bent. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak
op een andere dag inplannen.

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we direct met U hiervoor een oplossing te creëren. Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via: Mail: info@outdoorinstyle.nl en/of Tel: 0031 (0)135288607.