📧 info@outdoorinstyle.nl ☎ 0031 (13) 5288607
Exclusieve tuinmeubels
exclusieve tuinmeubels

Exclusieve tuinmeubels

Exclusieve tuinmeubels kunt U bij ons op de site. Wij verkopen zowel klassieke als moderne tuinmeubelen.

exclusievetuinmeubels
exclusieve tuinmeubels

exclusieve tuinmeubels kopen kan op onze site, hier vindt u een ruime keuze  aan exclusieve tuinmeubelen. We hebben een klassiek maar ook modern assortiment. Voor uw loungeset, tuinset en ligbedden moet u bij OutdoorinStyle zijn! Kom kijken in onze showroom. We hebben vele aanbiedingen en hebben hoge kortingen op de site.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zoals speciale buitenstoffen  (o.a. Sunbrella en Spuncrylic), buitenleder, weerbestendige kunststof rotan, powder coated aluminium frames, quick dry foam, roestvrij staal (RVS) en textilene. U krijgt op de loungesets een garantie van 2 jaar en bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België.

U kunt bij ons kiezen diverse materialen en kleuren. Mocht u een vrijblijvende offerte op maat willen, vraagt u het ons dan. U kunt ook dingen combineren uit onze collectie en als u een aanpassing wilt, is dat ook geen probleem, mits het mogelijk is. Wij kunnen veelal leveren uit voorraad, ook worden de tuinmeubels op bestelling gemaakt, zodat u uw tuinset, en ligbed kunt samenstellen.

Bij ons kunt u vertrouwd online uw bestelling plaatsen en wij hanteren een privacy policy  ten aanzien van onze klanten. Wij leveren wereldwijd onze exclusieve tuinmeubelen, vraag naar onze speciale verzendservice.

exclusieve tuinmeubels
exclusieve tuinmeubels

OutdoorinStyle is een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om de exclusieve tuinmeubels te bekijken in onze showroom. We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar U wilt zeker zijn van het product, vandaar dat we een showroom hebben in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag van harte welkom bent. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak op een andere dag inplannen.

Exclusieve tuinmeubels koopt U via deze site!

exclusievetuinmeubels
exclusieve tuinmeubels

Sluit Menu
×
×

Winkelmand