📧 info@outdoorinstyle.nl ☎ 0031 (13) 5288607
Luxe tuinmeubelen
luxe tuinmeubelen

Luxe tuinmeubelen

Luxe tuinmeubelen kopen kunt U bij ons op de site. Wij verkopen zowel klassieke als moderne tuinmeubels.

Tuinmeubelen kopen kan op onze site, hier vindt u een ruime keuze  aan exclusieve tuinmeubelen. We hebben een klassiek maar ook modern assortiment. Voor uw loungeset, tuinset en ligbedden moet u bij OutdoorinStyle zijn! Kom kijken in onze showroom. We hebben vele aanbiedingen en hebben hoge kortingen op de site.

U kunt bij tuinmeubelen kopen kiezen diverse materialen en kleuren. Mocht u een vrijblijvende offerte op maat willen, vraagt u het ons dan. U kunt ook dingen combineren uit onze collectie en als u een aanpassing wilt, is dat ook geen probleem, mits het mogelijk is. Wij kunnen veelal leveren uit voorraad, ook worden de tuinmeubelen op bestelling gemaakt, zodat u uw tuinset, en ligbed kunt samenstellen.

luxe tuinmeubelen
luxe tuinmeubelen

Bij ons kunt u vertrouwd online uw bestelling plaatsen om luxe tuinmeubelen te kopen. Wij hanteren een privacy policy  ten aanzien van onze klanten. Wij leveren wereldwijd onze exclusieve tuinmeubelen, vraag naar onze speciale verzendservice.

OutdoorinStyle is een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om de luxe tuinmeubels te bekijken in onze showroom. We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar U wilt zeker zijn van het product, vandaar dat we een showroom hebben in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag van harte welkom bent om de luxe tuinmeubelen te bekijken. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak op een andere dag inplannen.

luxe tuinmeubelen
luxe tuinmeubelen

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we direct met U hiervoor een oplossing te creëren. Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via: Mail: info@outdoorinstyle.nl en/of Tel: 0031 (0)135288607.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand