📧 info@outdoorinstyle.nl ☎ 0031 (13) 5288607 Gratis bezorging in Nederland en België
exclusieve lounge
exclusieve lounge

exclusieve lounge

Exclusieve Lounge tuin in Nederland en België koopt U bij OutdoorinStyle tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uw tuinmeubelen online aanschaffen kan via deze site. Voor de mooiste loungesets, tuinsets en ligbedden kijkt U op de website van OutdoorinStyle. Gratis bezorging in Nederland en België. Ook is er een showroom aanwezig waar U de tuinmeubelen kunt bekijken.

exclusieve lounge
exclusieve lounge

OutdoorinStyle is een exclusief merk, dat onder eigen label exclusieve design loungeset hoekbank lounge tuin online produceert zoals ook een design tuinset.  Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zoals onder andere RVS, powder coated aluminium, rond kunststof rotan en textilene. Ook de buitenstoffen die wij gebruiken voor de tuinmeubelen zijn van speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing.

Het label OutdoorinStyle staat voor een klassiek alsmede een modern assortiment design loungeset hoekbank lounge tuin. Voor  exclusieve loungesets, comfortabele ligbedden en design tuinmeubelen online moet u bij OutdoorinStyle zijn! Kom kijken in onze showroom. We hebben vele aanbiedingen en hebben hoge kortingen.

U krijgt op alle buitenmeubelen een garantie van 2 jaar en bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België en natuurlijk ook de design tuinset.

exclusieve lounge
exclusieve lounge

U kunt bij ons kiezen diverse materialen en kleuren. Mocht u een vrijblijvende offerte op maat willen, vraagt u het ons dan. U kunt ook dingen combineren uit onze collectie en als u een aanpassing wilt, is dat ook geen probleem, mits het mogelijk is. Wij kunnen veelal leveren uit voorraad, ook worden de tuinmeubelen op bestelling gemaakt, zodat u uw eigen loungeset, tuinset, en ligbed kunt samenstellen.

Bij ons kunt u vertrouwd online uw bestelling plaatsen en wij hanteren een privacy policy  ten aanzien van onze klanten. Wij leveren wereldwijd onze exclusieve design buitenmeubelen, vraag naar onze speciale verzendservice.

Design loungeset hoekbank lounge tuin outlet, OutdoorinStyle voor de mooiste  tuinsets, ligbedden en loungesets tegen de aantrekkelijkste prijzen, kijk op www.outdoorinstyle.nl

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we direct met U hiervoor een oplossing te creëren. Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via: Mail: info@outdoorinstyle.nl en/of Tel: 0031 (0)135288607

Sluit Menu
×
×

Winkelmand