📧 info@outdoorinstyle.nl ☎ 0031 (13) 5288607 Gratis bezorging in Nederland en België

Tuinmeubelen gaan een steeds belangrijkere rol spelen in de aankleding van tuin en terras. Het interieur in huis wordt verlegd naar het interieur buiten. We zijn daarom ook altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwerpen op het gebied van buitenmeubelen.


Loungesets, ligbedden en tuinsets van o.a.  buitenleder, teak, aluminium en RVS maken dat uw tuin luxe en elegantie uitstraalt. Maar niet alleen het design is van belang, ook de kwaliteit staat voorop.


Ook is onze visie dat iedereen moeten kunnen genieten van onze tuinmeubelen, vandaar dat wij zeer scherpe prijzen hanteren en vele aanbiedingen hebben. Ons motto is Betaalbare luxe!

We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar wilt  U zeker zijn van het product, bent U van harte welkom in onze showroom in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag (van maart t/m September) van harte welkom bent. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak op een andere dag inplannen.

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we direct met U hiervoor een oplossing te creëren.

Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via:

Mail: info@outdoorinstyle.nl

Tel: 0031 (0)135288607

Download hier de brochure 2018

Voor meer informatie en/of vrijblijvende offerte, neemt U contact met ons op.

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand