📧 info@outdoorinstyle.nl ☎️ 0031 (13) 5288607
Aanbieding!

Ligbed Antibes XXL

999.001,598.00

Ligbed Antibes

Groot ligbed Antibes in een modern design! Deze kingsize sunlounger is gemaakt van stevig en weerbestendig wicker. Het wicker is in diverse kleuren verkrijgbaar.  Ook is een bijbehorende bijzettafel leverbaar voorzien van een geharde glasplaat. Het ligbed Antibes heeft een groot passend ligkussen van 10 cm dikte en wordt ook geleverd met 2 rugkussens en 3 losse sierkussens. De kussen zijn allweather kussens, uitwasbaar en leverbaar in vele kleuren.

Afmetingen: Ligbed: Ø 197 X H82 cm

Van € 1.499,-  NU VOOR € 999,-

Dit ligbed is ook te bestellen met rond kunsstof rattan,

Van € 2.199,-  NU VOOR € 1.499,-

Optioneel: Bijzettafel Ø 45 cm H38 cm (van €149,- voor € 99,-) De garantie op de set is 2 jaar. Ook bent U van harte welkom in onze showroom in Haaren.

Wissen

Beschrijving

Ligbed Antibes

Groot ligbed Antibes in een modern design! Deze kingsize sunlounger is gemaakt van stevig en weerbestendig wicker. Het wicker is in diverse kleuren verkrijgbaar.  Ook is een bijbehorende bijzettafel leverbaar voorzien van een geharde glasplaat.

Het ligbed Antibes heeft een groot passend ligkussen van 10 cm dikte en wordt ook geleverd met 2 rugkussens en 4 losse sierkussens. De kussen zijn allweather kussens, uitwasbaar en leverbaar in vele kleuren.

Afmetingen:

Ligbed: Ø 197 X H82 cm

Van € 1.499,-  NU VOOR € 999,-

Dit ligbed is ook te bestellen met rond kunsstof rattan,

Van € 2.199,-  NU VOOR € 1.499,-

Optioneel:
Bijzettafel Ø 45 cm H38 cm (van €149,- voor € 99,-)

De garantie op de set is 2 jaar.

Ook bent U van harte welkom in onze showroom in Haaren.

OutdoorinStyle is een gerenommeerd merk dat garant staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn ook altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Ondanks dat we een webshop zijn, is het mogelijk om de tuinmeubelen te bekijken in onze showroom. We begrijpen dat een aankoop via internet makkelijk is, maar U wilt zeker zijn van het product, vandaar dat we een showroom hebben in Haaren (N-Br) waar U op vrijdagmiddag en zaterdag van harte welkom bent. Bent U niet in de gelegenheid om deze dagen langs te komen, kunnen we altijd een afspraak op een andere dag inplannen.

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met de kwaliteit van het product, proberen we direct met U hiervoor een oplossing te creëren. Mocht U opmerkingen en of vragen voor ons hebben, laat het ons dan weten via: Mail: info@outdoorinstyle.nl en/of Tel: 0031 (0)135288607

Extra informatie

Samenstelling ligbed

,

Kleur Rattan

, , ,

Kleur kussens

, , , , , , , , , , , ,